2018-01-03 1112 瀏覽
聽說, 在洪水橋這個小區, 有著人情味濃的小店,價錢非常街坊, 味道也不是濃味精的重口味, 來吃的, 都是附近街坊居民,早餐, 選擇三餸,餐肉+紅腸+煎蛋通粉(坑通),加埋杯凍奶茶(奶茶冰, 見圖),為了避免冰塊將奶茶溝淡, 店家先特意將奶茶雪成冰條,到有客人 order 凍奶茶時, 就一併附上, 喝到最尾時, 整杯奶茶仍然是茶味香濃的, 而且凍冰冰的咁樣既早餐價, 只係 $30, 今時今日香港地, 仲可以去邊度搵 ?你話佢係隱世美食咩,我一定唔敢講,但呢個價錢交呢份質素既配料,唔期望有靚料,但我誠懇地收貨了。*最猛的是, 如果你唔飲“奶茶冰”的話,三餸連凍飲,$28落樓了 **天氣清涼,飲晒杯野,支茶冰仲未溶晒,請自行考慮。 ***如果,(見menu)豬扒通粉,熱飲,$23蚊落樓了,邊度搵?
聽說, 在洪水橋這個小區, 有著人情味濃的小店,

早餐, 選擇三餸,餐肉+紅腸+煎蛋通粉(坑通),

**天氣清涼,飲晒杯野,支茶冰仲未溶晒,請自行考慮。
奶茶冰
奶茶冰