2021-07-17 163 瀏覽
之前有食開銅鑼灣牛大人,一直都覺得唔錯,一直想帶爸媽去食,但係對行動不便嘅老人家,銅鑼灣太遠。知道觀塘開左就一直想帶佢地去,機會終於來了。諗住好多人,我自己早少少去左拎飛,原來觀塘貌似無咁爆,派兩轉飛12點同13:15(好似係,不過一定係點幾),坐唔滿就中途即入。我因為要等齊人所以都係中途即入。Lunch分60分鐘限肉◀睇過其實衣個幾抵啲set 100蚊,除左肉其他都任食,唔係話食好多肉可以試下。我就揀左90分鐘任食,又係有3個選擇,1)無牛得豬同雞、2)有2款牛同豬同雞、3)又多啲嘢食咁,揀左中間,好似200幾一個人。模式係一樣 肉ar 果啲手機落單,湯底要同員工講,自助拎菜丸麵醬汁,Quality 我自己覺得同銅鑼灣一樣無變(所以本來無諗住寫),湯底要麻辣就香而不辣。最唔同係佢多左自家制綠茶雪糕,所以無左haagen dazs 揀,果杯雪糕有啲似食風,無咩質感,不過都有好淡綠茶味。成餐飯引起我屋企人不滿係賣單果陣,其實係事後,我兩老都過左65,咁同佢講收返長者價,其中一個人無帶長者卡,比左身份證佢睇,不過佢話問左經理一定要有長者卡,咁唔得就唔得喇,果時都無咩hard feeling

成餐飯引起我屋企人不滿係賣單果陣,其實係事後,我兩老都過左65,咁同佢講收返長者價,其中一個人無帶長者卡,比左身份證佢睇,不過佢話問左經理一定要有長者卡,咁唔得就唔得喇,果時都無咩hard feeling 只是覺得奇怪只認長者卡。賣單出到去一睇只是寫左持有效證明文件就得,估到張身分證係無咩用⋯(由於本來無諗住寫食評,所以無影過食物相🙇🏻‍♀️,不過食物是完全ok 的。