2021-09-10 31 瀏覽
今日去咗將軍澳搵朋友行街,朋友介紹去咗呢一間餐廳!就咁睇個名就知道係一間有夢想嘅年輕人開嘅餐廳啦😍😍<<Our Little Dream>>呢個歡迎嘅頭盤都好好食,好香嘅蕃茄味,再加埋佢哋自家製嘅法式包,再加埋我最鍾意嘅三文魚子😍一啖食落去會食到好香好甜嘅蕃茄味!然後加埋三文魚子嘅口感超正!每日例湯 $67今日嘅例湯係番薯湯,老闆話每個禮拜嘅禮堂都會唔同,都會係揀新鮮嘅原材料去烹調!而且用咗空氣碗,可以保持溫度😍❤️呢個湯非常濃郁,唔好睇好似好少嘅份量,飲落去絕對係非常滿足!超甜超香嘅番薯味。口感同味道都非常有層次龍蝦意粉 $298至於呢個龍蝦意粉真係冇得輸,首先呢隻龍蝦大大隻,有好多龍蝦肉,而且廚師已經預先整好曬啲肉,方便客人進食❤️❤️而且呢個意粉嘅醬汁好香濃嘅龍蝦味!好有高級餐廳嘅享受!同埋呢個意粉亦都煮得啱啱好,好彈牙好爽口!絕對係值得推介

每日例湯 $67

龍蝦意粉 $298