2021-08-09 136 瀏覽
🤎La Rosabelle Bar & Grill🤎諗住開開心心同屋企人慶祝生日,點知有不愉快經歷。我都衰嘅,個日先book位,就book左夜晚8點。而家限聚令底下,只係可以食到10點,成日都要食嘢食到好急。等左15分鐘先有得入去坐。我地5個人,佢比左張4人枱我地,叫我地坐逼啲。咁其實有book同冇book有咩分別🥲仲要將軍澳南真係無乜商場,只可以係勁熱嘅環境等位。或者咁講,15分鐘真係唔係多,但呢個環境底下,真係唔得。另外,德國豬手等勁耐,我地食曬4樣食物都未上到個豬手,total等左90分鐘先到🥲即係得翻10幾分鐘。仲要係催嘅期間,啲服務員唔會話你知仲要等幾耐。到最後問女待應,佢話德國豬手要等好耐,有好多人都等緊,所以比一隻我地先。都係個句,等唔係問題,但會唔會可以寫低/一早alert定要等幾耐先呢。anyway 豬手係幾好食呢間餐廳唔係一般嘅收費,大概人均$200-$300,所以點都會expect有相應嘅服務態度🤍小食拼盤唔抵食,炸魷魚圈超多粉漿其他食物都好食,但份量唔多,要叫n+1先夠食📍 La Rosabelle Bar & Grill將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTERE
🤎La Rosabelle Bar & Grill🤎

🤍小食拼盤唔抵食,炸魷魚圈超多粉漿

其他食物都好食,但份量唔多,要叫n+1先夠食

📍 La Rosabelle Bar & Grill