呢間麥當勞,啲員工既待人處事態度簡直不知所謂,黑面,鬧客,不負責任,無清潔,等等等等。當日最令我激氣,等餐的時候,等得耐,都不是問題,電視螢光幕顯示了我點既餐已經可以取,我前往櫃檯取餐時,職員話仲爭一杯咖啡,我見很多人在那個位置等餐,只是出於好心情況下同佢哋職員講如果未有就不要顯示出來以免造成混亂,點知個職員態度非常之惡劣,喝罵我一句「只是差一杯咖啡咋!」我聽了之後當然不滿,為什麼麥當勞啲職員可以在大庭廣眾下咁對客人 ? ?我要求他提供名字以及員工編號,他只是告訴我佢的簡稱英文名,然後我叫佢寫俾我,佢再喝我話”你自己寫,我唔會寫俾你”,這樣的態度真的非常差,我再跟他們經理說,他們經理的態度亦是非常之惡劣。一個質素咁差既經理,唔怪得會有一班質素差既員工,原全明白!

早餐