2013-05-14 129 瀏覽
呢間野既食物係唔錯既, 而且款式又多, 只係D侍應既服務態度極差, 令人唔想再去...星期六去食下午茶, 5點左右去到, 個陣係餐廳最少人既時間。 因為早幾個月之前有一次食午餐有唔好既經歷, 所以都好耐冇去, 見今次冇乜人, 心諗就再試多次啦。入到去自己搵位座低, 之後叫阿姐寫野, D阿姐個個黑口黑面, 好以你得罪左佢咁, 你order 慢D, 或者要改野, 佢會即時比面色你睇。 到野食黎到, 全部野都係掉落黎, 好以你乞食咁 (大佬我都有比錢食飯架)。 我地推埋架BB車入去, 個BB訓緊覺, 唔明點解上菜一定要係BB車上面經過, 我覺得咁樣好危險, 如果唔小心D奶茶咖啡就會全部倒哂落去個BB度。就算食物幾好都假, 我黎食飯者, 唔需要受氣掛, 冇下次!

)。

就算食物幾好都假, 我黎食飯者, 唔需要受氣掛, 冇下次!
2013-05-11