同大隻仔去開將軍澳Donki發現咗呢間快餐店,平時快餐店多數食漢堡包🍔薯條🍟但呢度主要係食燒雞🔥pizza🍕性價比真係幾高,1人餐大概$60-70例如有半隻燒雞跟飯,我同大隻仔難得遠征當然要試多啲野所以叫咗二人餐🤩下次已經諗好咗要試佢嘅珍寶雞肉串(仲長過條香蕉既串燒)💃🏻✨大隻仔話佢會encore再去💁🏽‍♂️❐ 二人餐👯‍♀️ $168(半隻燒雞+8吋pizza+薯條1份+雞翼2件+蒜蓉包2件+飲品2杯+$32仲有牛油薯蓉1個同忌廉蘑菇湯2碗)❐半隻燒雞🔥(揀咗OMG普通秘製辣椒醬)評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ 💁🏽‍♂️推介❗⟰新鮮燒起熱辣辣黎到勁香隔住口罩都聞到⟰肉質超鮮嫩勁Juicy💦就算雞胸位都完全吾韌⟰秘製辣椒醬惹味屬於小辣好開胃🌶❐ 8吋pizza🍕(揀咗千島醬雞肉)評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯⟰千島醬酸酸甜甜配料夠多又顏色豐富✨⟰薄餅底好薄好脆食完都唔會滯❐ 薯條🍟評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ 💁🏽‍♂️💁🏻‍♀️推介❗⟰係小妹最鍾意嘅粗薯條吾係空心嫁❗️⟰薯條面有啲調味粉令到味道唔會單調⟰薯條嚟到熱辣辣💥新鮮炸起重點係就算凍咗都超脆

❐ 二人餐👯‍♀️ $168
+$32仲有牛油薯蓉1個同忌廉蘑菇湯2碗)

❐半隻燒雞🔥(揀咗OMG普通秘製辣椒醬)
⟰新鮮燒起熱辣辣黎到勁香隔住口罩都聞到
⟰肉質超鮮嫩勁Juicy💦就算雞胸位都完全吾韌
⟰秘製辣椒醬惹味屬於小辣好開胃🌶

❐ 8吋pizza🍕(揀咗千島醬雞肉)
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯
⟰千島醬酸酸甜甜配料夠多又顏色豐富✨
⟰薄餅底好薄好脆食完都唔會滯

❐ 薯條🍟
⟰係小妹最鍾意嘅粗薯條吾係空心嫁❗️
⟰薯條面有啲調味粉令到味道唔會單調
⟰薯條嚟到熱辣辣💥新鮮炸起重點係就算凍咗都超脆堅係正⚡️

❐ 雞翼🔥
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ 💁🏽‍♂️💁🏻‍♀️推介❗
⟰雞翼超超超超超超超超超超超讚✨
⟰疫情下大家去唔到BBQ,好掛住燒烤味黎呢度就食到啦!小妹食嘅第一啖隻眼瞪到好大真係因為太好味🌟係有香烤個種BBQ味🔥超驚喜
⟰雞翼面燒到金黃色肉質鮮嫩多汁💦燒烤汁惹味,正❗️

❐ 蒜蓉包🥪
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ 💁🏽‍♂️推介❗
⟰個包烤到金黃色⚡️面頭有好多蒜蓉香料好足料而且全部已經滲入晒塊面包度
⟰麵包邊卜卜脆💥而塊麵包就好鬆脆,連麻麻地蒜蓉包嘅小妹都覺得可以食晒成塊💃🏻

❐ 牛油薯蓉🥔
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯
⟰平時比較出名嘅就係有汁肯德基薯蓉,第一次食牛油打咗入薯蓉裏面嘅薯蓉💥
⟰軟綿綿得來好香牛油味第一啖有少少驚喜💥唔洗加調味料都已經食到薯仔味份量仲好多

❐ 忌廉蘑菇湯🍄
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ 💁🏻‍♀️推介❗
⟰佢將啲蘑菇打碎左整嘅忌廉蘑菇湯Creamy得來有粒粒蘑菇所以口感滿分✨
⟰味道鹹淡啱啱好飲完完全吾口渴💧

🍚推介指數
☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ ☹ (10為最高)