好耐冇食燒肉放題🤤呢間位於寶琳新都城嘅燒肉放題店係我一直都好想試嘅燒肉店😆可以和牛任食真係好正🤣經QR code 下單後,餐廳會用迴轉壽司嘅輸送帶送食物,店員服務都好好,而且每枱都有垃圾桶和圍裙供食客使用☺️星期一至四OpenRice 訂位仲有8/9折,好抵食🤩🌟任食course E套餐($598)套餐會先送上頭盤,黑毛和牛6款:牛肋肉、牛肩肉、一口牛、三角腹肉、牛肋條和肉眼🐮🐮而海鮮有3款:原條魷魚、青口及大蝦🦐任食食品中有黑毛和牛揀😆😍有牛肋肉、和牛牛肉角切、里脊肉同薄炙里脊肉🤤除咗日本和牛,仲有澳洲牛、美國牛、豚肉和雞肉的選擇! 其中極上厚切牛舌好食,不難嚼又帶牛脂香😚最喜歡配上生菜同泡菜食,口感更豐富又解膩!而且有不同海鮮、野菜、小吃、壽司同飯麵選擇!特選拌生牛肉調味不錯,拌上生雞蛋好好食🥰生牛肉除了刺身都有壽司~ 野菜中最愛菇同洋蔥🧅套餐E更可任飲梅酒、清酒、啤酒🍻除咗QR code 落單,仲有自助吧!有沙律、飲品,甜點任吃!雪條更有日本牌子!推薦豆腐味好清甜🥰

🌟任食course E套餐($598)