2023-06-10 63 瀏覽
原來將軍澳開咗間燒肉放題,一直都冇留意到最近見到有人講佢,然後啲牛好似幾靚,今日收工同個friend近近地就決定入去食小試牛刀,所以叫咗個B餐食吓先!一落完單之後,職員就會上一條豐富嘅船,入面有牛肉豬肉,扇貝同埋原條魷魚筒!🤩職員哥哥仲親自幫我燒,平時食燒肉店舖多數都係一啲細細件嘅魷魚,好少見到原條拎出嚟即刻燒,而且係超級大條,燒完縮咗水之後都仲係啖啖肉😝好正原本以為冇叫最貴兩個餐嘢食選擇會少,原來都有超級多款牛俾你order,特別係我一向最鍾意食嘅牛舌都有四款俾你揀😍 推介食厚切牛舌同埋牛肋條,再揀鹽味,勁match而且完全帶到牛既鮮味嚟出嚟另外叫咗薄炙牛里脊肉,在額外叫多一隻溫泉蛋,我諗大家都知道呢個係完美嘅組合,燒好驚留咗點落去蛋漿,絕配😍大家記得要額外叫多一隻溫泉蛋啦!另外行出去仲有自助沙律,飲品,爆谷,甜品同埋雪糕區,食咗咁多肉都唔驚,可以食返其他甜品小食去解膩整體來講環境都坐得幾舒服,唔會逼夾,下次可以再帶屋企人嚟試吓😋
原來將軍澳開咗間燒肉放題,一直都冇留意到

小試牛刀,所以叫咗個B餐食吓先!