係呀冇嘢做諗住探索一下將軍澳附近嘅餐廳🍴點知就見到呢一間望落10分高檔嘅咖啡店☕️。一行入去就心諗話呢一間一定好貴啦,點知一入到去🦭🥹一見餐牌發現嘩原來CP值真係勁高😍蠟燭燈光佈置黑暗到相當有情調。同出邊商場嘅光景完全唔同🥂我係唔係入咗結界呀?點解可以兩個vibe嘅?燒黑鱈魚薯蓉燒意大利黃瓜酸豆橄欖醬🐟我本身係一個唔鍾意食瓜嘅人,但係呢味餸令到我重新感受到食瓜嘅樂趣,黑鱈魚配橄欖醬嘅融合感係一個極致。🫒賣相來講其實可以更好,因為啲汁好油。但整體食嘅味道好好,所以可以cover返。👅#silvereatfoodie #hongkong #hkrestaurant #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #topcitybites #hkfoodblog #hkig #hkblogger #美食

燒黑鱈魚薯蓉燒意大利黃瓜酸豆橄欖醬🐟