今日同同事黎食 一直聽同事有提起呢間餐廳 大家一直都好像食 今日終於去到我入到間餐廳就覺得個感覺好親切 好似家的感覺 d員工好親切 好好人 淨係個笑容已經令我地食野ge心情提升好多 個裝修又幾特別 由木做主題 燈光配合 令到好暖和  到野食la 作為吃貨ge我當然要認真試下野食ge質素la❤️首先我地叫左炸蝦肉雞翼珍寶珠 本身炸得入味 只是有少少油膩  不過無所謂啦 最令人驚喜ge係個醬啊 味道好神奇 從來都未試過❤️btw 呢支水幾好飲 個外表又好精緻之後就到招牌菜啦 松露蟲草花雜菌米形粉蛋味好重啊 我見我同事推薦之後就試下 結果又幾唔錯 之後我地仲叫左咖啡飲我地叫左latte飲 仲有拉花timm佢哋好用心去拉花 完全見到佢哋嘅服務真係好高質 係用心去做 好感動啊啊啊 而家香港好少呢d餐廳 之後我地仲叫左甜品 甜品質素不錯啦 無令我失望 總括來講 我覺得香港好食的餐廳好多 但係要服務好嘅 真係好難得 仲要有家的感覺 真係幾唔錯

btw 呢支水幾好飲 個外表又好精緻

之後就到招牌菜啦 松露蟲草花雜菌米形粉