2019-01-05 181 瀏覽
不嬲都5中2寫食評既琴晚去食個夜晚,未夠8點,見到都full左半拉,見到咁多人食,應該冇問題拉,我又勁好牛既,諗住每樣黎1件先拉,點知晌睇梗食咩好戈時,晌我隔離對情侶勁快食完走人喎,心諗都係試試先再叫,咁就叫左個1人定食$98,包湯同飯仲有沙律同前菜,再叫左雞皮$15,墨魚咀$20,鰻魚$20,牛胸爽$16,同2件刺身a5和牛$38蚊件,點完單,好快就拎件圍裙黎,同好快上菜燒牛胸爽先拉,係人都知牛味1定有,點知咩味都冇既,即刻點佢既蒜汁拉,得蒜味,牛味都冇既,唉,心知不妙喇,之後戈d就全部落佢擺出黎既辣粉再燒拉,見佢有海鮮辣同蒜味辣,點知,又係冇味既,得個辣字,我即刻心諗5係丫嘛,墨魚咀燒完細粒過1毫子,仲要完全落咩都冇味,雞皮燒到脆卜卜,又係咩味都冇,得個鰻魚係正常有味既好喇好喇,黎正餐食佢個set喇,先飲個湯,咦,又係冇味既,我味覺冇左咩,咁多蜆都可以冇味既,玩野咩,再燒佢個牛,有西冷a4,肩胛,上下胸腹肉,西冷同肩胛燒完都好夠油花,心諗冇死拉,1啖咬落去,咩事丫,又係冇牛味既,咁細塊連口感都冇🤦‍♀️唉,最衰係點解胸腹肉係鞋既呢,咪玩拉,咩事會鞋既先,唉,完全冇心情食落去,食完咁滯
不嬲都5中2寫食評既

98蚊既1人定食同埋墨魚咀,雞皮,鰻魚

墨魚咀燒完細粒過1毫子,仲要完全落咩都冇味,
雞皮燒到脆卜卜,又係咩味都冇,
得個鰻魚係正常有味既

好喇好喇,黎正餐食佢個set喇,先飲個湯,咦,又係冇味既,我味覺冇左咩,咁多蜆都可以冇味既,玩野咩,再燒佢個牛,有西冷a4,肩胛,上下胸腹肉,西冷同肩胛燒完都好夠油花,心諗冇死拉,1啖咬落去,咩事丫,又係冇牛味既,咁細塊連口感都冇🤦‍♀️唉,最衰係點解胸腹肉係鞋既呢,咪玩拉,咩事會鞋既先,唉,完全冇心情食落去,食完咁滯都仲要未黎件刺身,心諗,不如取消拉,但係追問下先算,姐姐竟然答我上梗😑5係丫嘛,廳面同廚房咁大,1眼睇晒,上梗會睇5到咩😑不過算喇,我忍,食埋走人算,冇下次,等多左陣,終於黎喇
a5刺身

眼睇又係勁靚勁正,即刻放入口,頂你咩,你卷得好就即係你地試過晒先咁配拉,京蔥多到蓋過陣牛香味,認真,入口即溶既塊刺身,係得呢樣有牛味,放少1半蔥會好食好多囉,唉,食完即走埋單,咁都要加1,盛惠270蚊,都5知食左d乜野,即刻去第到再食野,牛角仲好食過佢囉講真,無謂再去喇

p.s.好彩睇梗食乜戈時見到對情侶,極速走人,而且好明顯既係佢地食左個1人set就閃水,5係就出事喇🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
另1點就係其實我有好奇過點解隔離戈個男既可以叫完又叫,佢點左好多,係佢冇味覺定係我d野食有問題?
2019-01-04
慶祝紀念