星期日晚7點15分到餐廳攞位,等左大幾30分鐘,見到餐廳係咁有食客埋單走,入面開始有好幾張吉檯。我哋同其他等緊位嘅人開始好疑惑,點解入邊有吉位都唔叫號,大家企喺出邊齋等?於是我哋同其他等緊位嘅人一齊行埋去查詢,侍應先同我地講,佢哋一早有人訂咗枱,要等到8:00如果有位先至會比我地入去。我哋聽完之後覺得呢間餐廳根本喺度玩嘢,明知要八點後先有位,攞飛嘅時候又唔同大家講聲,要大家喺度白等。負責安排座位嘅樓面態度亦都好差,黑口黑面。係我哋反應之後,餐廳終於安排要好,比排緊隊嘅食客入去,但我哋已經一肚氣,決定走人,以後唔會再嚟食嘢。呢間餐廳嘅嘢食都叫OK,但態度同安排不嬲都係一般般,經過今次之後,我情願去kfc買葡撻都唔會再黎呢間so called葡國菜!
2019-06-30
30 分鐘 (堂食)