2020-07-26
朋友成日推薦✨見黃埔開左,又係黃店,緊係要試下💛同老竇老母一家朝頭早喺屋企就啱晒(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)-🥚石磨雞蛋豬肉腸(💰24)+ 菜圃(💰3)因為雞蛋唔係直接落落腸粉漿到令到腸粉唔會因為落左多而‘’鞋‘’晒蛋香味仲更加出添ψ(`∇´)ψ豬肉好彈牙爽口,好正🥰菜圃甜甜地又爽口.🐽黑米豬膶腸(💰28)次次見到豬潤腸都一定食,豬潤好鮮好重味.腸粉可以落👉🏻麻香汁、炸蒜、芝麻、麻油、芫荽、指天椒粉👈🏻,麻香汁係自己獨家調製‼️豉油仲係溫熱嘅(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)一落落啲腸粉到令到啲腸粉張開,更加滑🥰.👍🏻個麻香汁堅係好正,少少麻、好香。腸粉又好香好滑♪( ´θ`)ノ-野飲都係自己煲‼️每樽都仲有啲料喺度‼️一係低糖、一係無糖,全部都健康!🥤我飲咗紅棗桂圓茶,對女仔真係超好🥰養生補氣血,夠味又清甜我飲完仲食埋入邊粒桂圓(●°u°●) 」.🥛朋友就覺得豆漿超重豆味而且唔會好甜-佢呢度嘅腸粉可以轉紅米或者黑米📌紅米就抗氧化補氣血,岩哂女仔📌黑米就健脾胃🥳平時食咁多煎炸野都要補返脾胃,同埋係佢哋品牌首創㗎!-
🥚石磨雞蛋豬肉腸(💰24)+ 菜圃(💰3)
因為雞蛋唔係直接落落腸粉漿到
令到腸粉唔會因為落左多而‘’鞋‘’晒
蛋香味仲更加出添ψ(`∇´)ψ
豬肉好彈牙爽口,好正🥰菜圃甜甜地又爽口
🐽黑米豬膶腸(💰28)
次次見到豬潤腸都一定食,豬潤好鮮好重味
野飲都係自己煲‼️每樽都仲有啲料喺度‼️
一係低糖、一係無糖,全部都健康!
🥤我飲咗紅棗桂圓茶,對女仔真係超好🥰
養生補氣血,夠味又清甜
我飲完仲食埋入邊粒桂圓(●°u°●) 」
🥛朋友就覺得豆漿超重豆味而且唔會好甜
佢呢度嘅腸粉可以轉紅米或者黑米
📌紅米就抗氧化補氣血,岩哂女仔