2022-02-18
傳聞非常難book,但當日去到都見到有幾多空枱,可能因為防疫關係預留左啲空間Starter有一個脆片配甜辣醬,呢個普通跟住有個類似雪糕筒造型嘅春卷配乳酪忌廉,好好食,但因為好creamy所以都幾滯之後係佢嘅signature’沙律’, 脆片包住左啲類似豆同菜嘅物體,味道係甜甜辣辣的,都唔錯Main course叫咗兩個咖喱, slow cook 豬同埋雞, 個豬真係煮得好好,好難得豬會煮得嫩過雞,不過紅咖喱比較辣。另外叫左個和牛面頰,都非常好食,外面燒咗有少少口感,裏面嘅肉煮得好嫩👍🏻配左bone marrow印度薄餅,呢個比較普通,食唔出骨髓個味道, 叫普通薄餅都可以了飲品叫咗Mango lassi, 又係非常creamy, 所以全部野一齊食會比較滯,最後我哋食唔晒要打包總括來講除咗比較溜少少之外,都係一餐非常好食嘅印度餐
Starter有一個脆片配甜辣醬,呢個普通
總括來講除咗比較溜少少之外,都係一餐非常好食嘅印度餐