2019-08-11
喺尖沙咀行街行到9點幾,喺美麗華商場真係已經冇乜選擇,幸好見到burger room 仲人山人海,我們二話不說就入去食。一入到餐廳,餐廳環境好有feel,又夠乾淨,店員有夠Nice。店舖主打漢堡包,可選擇的種類非常多,花多眼亂,款款都好好味咁😋😋我最後就揀了鵝肝牛肉漢堡,另一半就揀了大烤菇芝士牛肉漢堡。另外再揀了一個小食,炸雞塊配芝士醬。飲品揀了兩支Snapple。等左10分鐘左右,職員送上食物,嘩原來個漢堡size份量十足,真係好窩心,已經預先將漢堡切左一半,再用刀叉食,食落唔會論盡,因為我好鐘意食鵝肝,所以我第一時間食,鵝肝煎得好香,入口即溶好好味、漢堡扒肉味濃郁,充滿肉汁,極高質素、另一半嘅大烤菇,亦都好香菇味,配合漢堡一齊吃,味道非常夾,勁好味。小食亦相當高質,炸雞配芝士醬,芝士味濃,雞脆口,食到我攬住個肚。食完飲啖snapple, 呢餐晚餐非常滿足,簡直係意外驚喜。我們一定會再光臨,因為仲有好多包及小食都好吸引