2018-12-05 392 瀏覽
上一次黎已經係2年前既事,不過一直都無忘記依度既食物係幾好食,環境又幾靚幾好坐🤩黎開上環又想坐下同朋友傾下計既話,Oldish真係一個唔錯既選擇!!上一次因為地下個層無位所以就坐左樓上個層,今日黎到唔係好多人就坐下面個層。兩層既decoration都好靚,雖然空間唔係話特別大,但比到我既感覺係好classic仲有少少warm😍兩次黎都係叫左依杯Earl Grey Tea~依個Four Cheese Burger真係好唔錯...塊排好Juicy好厚,完全唔會乾爭爭。另外佢拌碟既salad真係好fresh....連我本身係個唔太鐘意食salad既人都忍唔住食左幾啖😂 另外仲叫左個all day breakfast!!平昤覺得食all day breakfast好唔抵,但依度既all day breakfast真係好好好豐富,個薯餅好脆,而唔係硬個種,怕熱氣既我最後係食曬既 LOL我同我朋友兩個人就叫左2個餐,本身係餓鬼咁款好肚餓...最後都要格硬食先至叫勉強finish(French fries係食唔曬既...) 😂 個份量其實都幾大chill下食下好西,就過左個good weekend啦

兩次黎都係叫左依杯Earl Grey Tea~

chill下食下好西,就過左個good weekend啦~
2018-12-02