2021-09-24 55 瀏覽
其實之前食過一次,已經覺得好大碟,嘢食質素嚟講中中上上啦,計埋份量性價比都算高。 1. 招牌豬手pizza 👌有啲乾,太咸,佢話係招牌但我又食唔出有乜過人之處,只不過係有幾條手撕豬手喺度,不過幾大份,13寸四個人都好夠食。2. 牛肋條👍🏻食親都係豬,食下牛又幾好食,焗得好嫩,啲肉一𠝹就甩,又幾入味,隔離隻sauce 都唔錯。同埋好大份,最欣賞佢加左好多菜同薯仔墊底,好豐富㗎。3. 豬手👍🏻話到明係pizza pig 就梗係要食pizza 同pig 。豬手唔同出面嗰啲,個皮薄而且脆,啲肉質都好林。伴碟又多。4. 海鮮飯👍🏻其實我覺得今餐最好味係個海鮮飯,可能因為其他嘢太重口味同肥膩。5. 蕃薯薯條👍🏻好食!可能係我最近食過最好食嘅蕃薯薯條。唔會硬掘掘咁又有蕃薯味。6. 紅菜頭汁👍🏻可能唔係人人接受到,但我覺得幾健康同幾清新。

1. 招牌豬手pizza 👌

2. 牛肋條👍🏻

3. 豬手👍🏻

4. 海鮮飯👍🏻

5. 蕃薯薯條👍🏻

6. 紅菜頭汁👍🏻
可能唔係人人接受到,但我覺得幾健康同幾清新。