2024-06-16
其實都很耐沒有出過街食晚餐(原因就係太怕同我說限時),今天我老婆帶住小朋友去完行街,小朋友選擇咗這店晚餐,我放工出到尖沙咀他們就到店內食住等,ok,我大約在搵停車位用了30分鐘?!再搵這店又用了10分鐘?好的一坐低,其實我老婆已幫我叫定一個安格斯牛肉鳥冬和一個雞翼山(當時還未到雞翼),ok我諗食左一兩口….有個短頭髮女職員走過嚟說…唔好意思呀…你地仲有10分鐘要交枱⋯⋯其實我無所謂反正平時做野都係好快要食要野再開工咁!但…其實一個晚餐時間,再加埋其實野食都未黎齊,點解唔係問下枱客野食黎齊未?仲有冇野加?而是第一句就話得返10分鐘俾我晚餐?其實香港依家都仲係要用呢個文化去趕客嗎?唔好意思咁多位,由於細佬只得十分鐘去食一碗熱辣辣晚烏冬所以無咩時間可以影相,但中肯d講,烏冬係好食既.但員工服務絕對係差!一定無禮貌架喇.唔緊要無下次咋ma🙆🏾♂️