2022-06-14
同老公慶祝週年 佢話想食生蠔所以去左呢間食 呢次係我第二次食 第一次食冇乜感覺同埋都好耐之前唔太記得啲野食係點咁諗住佢環境幾好應該唔會差得去邊 今次我地叫左生蠔、二人份量既海鮮飯 同埋一個pizza咁一開始就上蠔先 我就唔食比晒老公食啦 咁佢話蠔係ok既 所以就好期待個飯同pizza到個飯黎左 食左第一淡已經覺得唔好食 啲飯完全冇味 飯既質感都好唔掂 啲蝦仲有啲乾添 總之呢個飯真係好差 仲要三百幾蚊咁食完個飯之後就諗住食埋個pizza快啲走人 咁我地都費事吹人 咪喺度等 見等左半個鐘多啲都未到咪叫佢睇下仲有幾耐 佢走過黎同我地講個pizza落錯檯比左人 依家整番個 唔好意思都冇句 啲態度真係唔得 等左一陣pizza終於到 個pizza 可以話好普通 冇乜特別 可接受 但個飯同啲服務就真係完全唔得唔會再食
唔會再食