2022-10-11 58 瀏覽
今日同fd終於睇得成dear jane 既演唱會🫠睇之前就係灣仔食埋個early dinner先。我地有4個人,叫左個4人餐,包4杯野飲,special drink就補啲錢,4個湯,2個小食,5款shake shake海鮮,3個main,人均500幾,其實算好抵食,因為真係超飽。先講一下杯野飲,我飲朱古力,勁夠味,好濃,但勁奇怪既設計,吱啲朱古力係出面,一溶就好易整到成手都係。老公飲個杯係茶,好靚同埋好好飲。湯就有龍蝦湯同周打蜆,龍蝦湯就無咩特別可能好多地方都有得飲。周打蜆就好甜,推介呢個。小食加左錢要青口同蟹餅。青口一般,吾值得加錢食,蟹餅都吾錯,好有口感。海鮮shake shake 袋好足料,不過我地簡左蒜泥汁,食耐左有啲咸,吾建議。Main可以要ribs同加錢要牛肋骨,我地簡左牛肋骨,超!好!食!好有牛味,同埋好淋,大力推介!意粉同risotto 好好味,但因為佢哋最遲黎,所以已經超飽,食吾落咁多,最尾都有淨。其實4人餐絕對夠5個人食有餘,所以食呢間一定要多啲人一齊去先可以食到多啲野。