今天同honey拍拖,來里邊睇下關於beyond 35週年紀念品,順便係附近食餐返。我一向避開人群,比正常人遲食Lunch, 我一點半左右才食,我里類人有D舖頭歡迎,有D相反,從D侍應師傅既態度便知,因我試得多試過明明係逐件上變 拼盤上😏反而歡迎既係我吾阻佢哋做第一轉客,又吾係真係太遲果D客,一般過左两點我吾會食日本餐一入舖右邊係鐵板,左邊應該係房,我就一路向前行,我食寿司,梗係坐寿司吧。一向我對木色既裝修情有獨鐘,好舒服既櫈,好闊落,矮櫈吾洗吊腳 寿司吧房得十個位左右,有两個畫框 黐埋一齊,好靚好優雅,你問我係咩?我梗係吾知,我又無去摸過,只是覺得好靚等齊人,各自叫左個12件寿司set,今日里件醋鯖魚好好味酸味咸味配合得好好個魚邊好肥味又香,有D煙燻味奋,令到吞拿魚腩有D失色,海膽好好味,紫菜仲脆(有幾多間舖頭可以做到),我十二件已經夠,今天honey好大食,轉十五件set值得一讚既係跟餐沙律上枱果陣仲凍既, 食落口索索聲(好多餐廳,我一坐低未叫野食,已經上左沙律小食,D沙律吾凍兼黃邊見到都吾想食飯後甜品同咖啡,咖啡Ok. 甜品好 的骰honey喜歡仲好細心換毛巾同新茶

等齊人,各自叫左個12件寿司set,今日里件醋鯖魚好好味
酸味咸味配合得好好

見到都吾想食
飯後甜品同咖啡,咖啡Ok. 甜品好 的骰
honey喜歡
仲好細心換毛巾同新茶