2025-06-02
今日黎到H8呢幢美食大樓,拜訪呢間餐廳😋星期四都咁多人,超爆場😳 真係估唔到👍🏻首先有餐包&餅乾,平時冇乜機會食,都唔錯、幾容易咀嚼👍🏻我地叫左火炙三文魚沙律,呢個菜式真係第一次見,好特別好好食😍 平時只會見到煙三文魚沙律,估唔到呢款火炙三文魚仲夾👍🏻 好厚肉、又多油脂,同沙律菜一齊食可減低油膩感🙂↕️ 又好食又健康🤣番茄汁青口天使麵,因為花甲賣晒店員就建議我地轉青口~ 番茄汁好正,用鮮番茄打碎,成個意粉都掛晒番茄汁😍 青口都好大啖肉😝我地叫左比目魚做主菜,配左煙肉薯蓉、蘿蔔、粟米😋 煎得好好食!!真係可以一個人食晒都唔漏,又健康又好食😛 同火炙三文魚沙律一樣食唔停😝最後我地叫左呢個士多啤梨窩夫配士多啤梨雪糕,擺盤好靚,窩夫好脆又有咬口,雪糕亦好食🤤 杯香橙乳酸梳打都幾特別,漸變色好靚好打卡able😍🧡今次冇試到佢嘅特別Menu,下次有機會一定要試!🤩😍
星期四都咁多人,超爆場😳 真係估唔到👍🏻
首先有餐包&餅乾,平時冇乜機會食,都唔錯、幾容易咀嚼👍🏻
今次冇試到佢嘅特別Menu,下次有機會一定要試!🤩😍