2022-07-01
太座成日話請我食燒肉,原來係食校長燒肉,兩個都未食過,於是一家三口約埋大姨仔去食吓先!地方幾大,間隔闊落,仲可以望住觀塘風景,唔錯!食物都好多選擇,蒜蓉焗生蠔我地食咗好多隻,好正!麻辣小龍蝦超惹味,估唔到呢度有得食!可以揀嚟燒嘅肉類都好多,而且味道醃得夠味,牛扒、金沙骨、豬頸肉、多春魚、雞翼........林林總總,要每款試哂都幾係,哈哈!太座食食吓燒肉竟然話要打邊爐,仲攞咗好多蔬菜返嚟烚吓烚吓,跟住仲攞埋佢至愛嘅希靈魚刺身返嚟,開心死佢,因為唔係好多地方有希靈魚㗎,當然唔少得仲有三文魚同大蝦刺身!中式點心有熱騰騰嘅小籠包同燒賣,小籠包算好多湯汁!飲品種類都好多,特別嘅係有1664啤酒,鍾意飲啤酒嘅朋友就啱哂!甜品都唔算少款,有款奶茶雪糕都幾特別,其他嘅布甸果凍都可以每款試吓!總括嚟講性價比幾高,可以再嚟挑戰自己食量!
中式點心有熱騰騰嘅小籠包同燒賣,小籠包算好多湯汁!
總括嚟講性價比幾高,可以再嚟挑戰自己食量!