2020-03-15
<好正既雞煲>🐥肺炎影響 好多雞煲都少左生意 但我忍唔到口就食下雞煲😂呢間吞 pot幾好 一定要量體揾 跟住入面盡量分枱同枱之間距離遠 d 👍🏻 食物有唔同種類既雞煲 打邊爐材料新鮮好味 值得一試 !🍴麻辣雞煲🔥🐥168 蚊中辣既麻辣雞煲一上枱 用電滋爐 煲住 香噴噴 👍🏻 一上枱就食得 有大洋葱 葱花 🌿辣椒等等 佢帶有少少麻香 個醬汁入味夠甜 但中辣其實都幾辣下 但好夠惹味 雞肉好入味 夠彈牙 🔥食到甘上下再倒湯打邊爐都好正🍴粟米🌽比較爽脆香甜 而且38 蚊大碟夠抵食🍴稻庭烏冬係日本嗰款 十分粗身彈牙有口感 撈埋烏冬味好入味👍🏻🍴豬頸肉🐽切成幼身 味道爽脆 肥膏唔算多 都幾夠豬肉味🍴炸大腸🔥🐷炸大腸 出面炸得幾爽脆 入面既肥膏偏淋 點埋甜醬更正 要配啤酒#炸大腸 #豬大腸 #豬頸肉 #粟米 #麻辣雞煲 #雞煲 #打邊爐Score 平均分 <8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
🍴麻辣雞煲🔥🐥168 蚊
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#吞pot雞煲火鍋住家菜
旺角彌敦道726 號23 樓
~~~~~~~~~~~~