2023-03-19
尖沙咀美食多👅今晚同朋友食特色燒肉🤤一入餐廳已經聞到濃濃嘅燒肉味,真係好香好吸引!座位安排都好好,坐得舒服🤩店員仲好細心教我哋點燒先好味😝又會落手幫我哋燒,真幸福😳📸️安格斯牛小排:牛味牛香都一流🤩每塊燒幾秒就食得,食得好滋味🤭📸️無激泰雞頸肉:超有驚喜,同平時食嘅豬頸肉質感有啲唔同,呢款雞頸肉非常之嫩滑,但同時保留到平時食豬頸肉嘅爽脆🫡呢兩款肉食到漏漏地仲可以配生菜蒜片食,好野🤘🏻📸️燒原隻日本魷魚🦑:爽脆好惹味,個醬仲要有啲辣辣地,仲要咁大條認真抵食😏📸️明太子玉子燒:明太子嘅咸配玉子嘅甜,仲好有蛋香味😎📸️味素飯,估唔到又幾好味😝店員教落係啲飯中間開個窿,然後倒入溫泉蛋攪拌,飯粒粒粒分明,而且啲飯素好多款,係特製的👅而湯鳥冬就清清地,特別一讚係好彈牙😝再黎叫左兩杯特色飲品🤭📸️草莓乳酸:有氣乳酸😍非常清爽,同埋啲士多啤梨🍓粒粒都好甜☺️📸️牛匠彩虹水果茶:大大杯,入面好多生果粒粒,仲有一嚿大菠蘿,酸甜酸甜好好飲☺️
呢兩款肉食到漏漏地仲可以配生菜蒜片食,好野🤘🏻
📸️明太子玉子燒:明太子嘅咸配玉子嘅甜,仲好有蛋香味😎
再黎叫左兩杯特色飲品🤭