自從喺大阪食左好好味嘅串燒,就對屋酒屋、日式串燒情有獨鍾!今次係太子發現咗呢間隱藏喺橫街嘅居酒屋,食完覺得好正呀🤪!店入面嘅裝修好有格調,入面好舒適,唔嘈雜,非常適合同朋友小酌🍶🌕 meun有好多菜式,全部好似好吸引咁,而且係好好味😋!諗住下次再嚟試多啲唔同嘅野食🤩👍🏻- 中拖羅刺身: 都算厚,其中一面炙燒過,好好食!- 牛舌: 超大份!又係厚切,燒到岩岩好咁嫩,食落仲有油香,好正😆- 慢煮廣島蠔配法包:呢個用香草油慢煮嘅蠔好出色!粒粒都好肥美煮到啱啱好,因為佢冇腥味,平時唔夠膽食生蠔嘅朋友我諗都可以試一試😍!法包烘到好脆好好食🤤- 花魚一夜干:好大條魚幫你開好邊上台,啲魚肉好嫩滑,仲有魚油香🐟!- 串燒:豚肉菜包卷、汁燒牛肋肉、雞頸肉、明太子雞肉棒、阿波美雞翼全部都好好食!最鍾意係個明太子卷,每一啖咬落去啲明太子都會必出嚟,口感好豐富😚!- 湯烏冬:最後食番個烏冬個胃完全係大滿足📍 朝太子大南街39號地舖🧧人均消費$410

- 中拖羅刺身: 都算厚,其中一面炙燒過,好好食!

- 湯烏冬:最後食番個烏冬個胃完全係大滿足

📍 朝