2022-12-12
呢間餐廳分別有室外及室內座位!室外座位有啲似外國式悠閒坐住嘆咖啡室☕️室內座位不太多,坐高櫈及高臺,有啲似Bar枱形式都幾舒, 最後揀咗室內高桌高櫈來享受午餐! 因為接近聖誕節,餐廳好有心思設計裝飾物,令店內增添聖誕氣氛 🤩🎊🌲🌸🌺😇🥳職員態度友善🌟🌟🌟🌟🌟有位女職員好用心去預備飲品及食物的擺放!顏色配合!值得一讚!打卡一流!食物: 簡單嘅餐牌正面及背面食客一定冇選擇困難症!📄📃🔥 冬陰功墨魚麵配炸大蝦 $78平時飲冬陰功湯飲得多,今次係第一次食冬陰功意粉!煮出嚟完全係我嘅口味,加上啲意粉吸曬冬陰功嘅味道,好正呀!辣度都啱曬我!入面仲炸有三隻大🦐🦐🦐卜卜脆,好味道!🍔🍟安格斯牛肉漢堡配薯條 $168一上枱漢堡烘到微脆!見到嚿安格斯牛肉已❤❤眼,肉質厚身,再配埋🥓及🥬🥒🍅咬一口已感到牛肉充滿啖啖肉汁!成個漢堡配搭一流!✌️✌️✌️✌️飲品: Jagger Chocolate🧊🍫🥤$48朱古力味好濃郁!唔會被冰塊用了以沖淡!Cappuccino 🧊+$15表面呢杯無論顏色及花紋已好吸引, 飲落口充滿著好香嘅咖啡味,而不苦澀!整體這間餐廳的食物、環境及服務都很好! 有機會再嚟試其他食物及飲品
食物: 簡單嘅餐牌正面及背面食客一定冇選擇困難症!📄📃
🔥 冬陰功墨魚麵配炸大蝦 $78
🍔🍟安格斯牛肉漢堡配薯條 $168
飲品: Jagger Chocolate🧊🍫🥤$48
朱古力味好濃郁!唔會被冰塊用了以沖淡!
Cappuccino 🧊+$15