2015-06-02 329 瀏覽
今日係大圍食晚餐,食完之後晚餐餐廳的甜品唔係好岩食,就上網再搵搵,搵到呢間地方方便,係我地隔離街的小小甜品舖好多好多款揀,仲唔係平時hea hea 的糖水,係真係要用少少時間整既甜品, 印象分大加1. 本來想食好特別既錢袋,但可能早左d. 未有得食, 轉叫左什果斑蘭窩夫,窩夫熱辣辣好新鮮,斑蘭味好香,內裡又軟綿綿咁,但旁邊的吉士醬微微唔夠香滑2. 第二個係心太軟,加埋什果既心太軟係好吸引既~~ 仲有d 杏仁粒粒,新鮮整起,並唔係返叮,好多好多朱古力醬流出黎,可以點什果黎食tim. 不過什果就好似少左少少3. 酥皮焗香蕉,我係炸香蕉同焗香蕉中揀左焗香蕉,最後無令我失望,焗香蕉無咁油,熱辣辣酥皮配上軟綿綿的新鮮香蕉,好新款的食法,不過又係什果少左d 啦