2019-12-23
前菜🦑$20、芝士酒盗🧀🐟$78前菜係個魷魚軟骨🦑,非常有驚喜,個口感好正,好有再配埋個醬汁同芝麻令個口感提升左一個檔次😎芝士酒盗🧀岩哂鍾意飲酒同食芝士既朋友,就千萬唔好放過啦!🤓,由芝士mix埋吞拿魚內臟,口味略鹹😉——————————七味魚翅🐠$78、魷魚一夜干🦑$78由魔鬼魚鰭燒成既七味魚翅亦都係送酒一流既小食,燒得極香😍,非常適合同朋友傾計既時候食,非常值得一試😋——————————池魚(釣)🐟$280、吞拿魚刺身三點🐠$238、日本象拔蚌🍣$180280蚊呢個值錢食到原條新鮮而且味道唔錯既池魚刺身係好有驚喜🤩。新鮮既池魚刺身肥瘦適中🥳,配埋個由蘿蔔容整成既檸檬汁,食多幾件都冇問題😜仲有仲有!一次過可以食哂三種唔同部位既吞拿魚刺身絕對係一種享受😍😋🥰——————————雞翼串燒🐥$52、柚子鹽燒白鱔🐟$78、和牛串🐂$98、牛舌串🐂$68所有串燒都超級好味👍🏻白鱔串燒係串燒黎講呢,絕對就係最加分既地方🤓每一串雞翼都有兩隻串成🐥🐥,雞翼除左外脆內軟之外,表面仲由鹽包圍住,絕對係食過返尋味🥰和牛串真係完全冇得彈🥰,一個字正!👍🏻如果個價位再平返少少的話我絕對會食多兩串🤪——————
七味魚翅🐠$78、魷魚一夜干🦑$78
所有串燒都超級好味👍🏻
白鱔串燒係串燒黎講呢,絕對就係最加分既地方🤓
特上海膽壽司🍣$110、貝柱壽司🍣$90、鯛魚壽司🍣$50
特別想講講個貝柱壽司,個一大片帶子絕對係我食過既帶子刺身/壽司黎講最厚最大片既帶子😱
——————————
鮮魚奶湯(免費)
個湯雖然味道淡淡地,但係就帶有濃濃既鮮魚味😍😚,非常值得一試及推介👍🏻