2022-07-23
佐敦新開嘅居酒屋,環境好日式,鍾意喺居酒屋飲酒嘅朋友一定要嚟,所有酒都買一送一,連一枝枝嘅清酒都有呀🤩🤩深海池魚刺身,切得好薄好巧功夫,加啲蔥同蘿蔔蓉,配酸汁好好味😋大大碟先$168。生蠔🦪都勁抵食,今個月做緊優惠$18一隻,咁嘅大細真係抵到爛,一定要食。蒲燒鰻魚飯,好大碗呀,鰻魚好肥美,燒得好香,汁又夠多,撈飯真係好好味,好啱做主食。仲試咗燒鯖魚,都值得一試,大大條,燒得好香。另外仲叫咗兩串串燒,牛舌有嚼勁,好香呀。蕃茄豚肉都好特別,值得一試,加咗蕃茄可以中和豚肉嘅肥膩。仲有燒芝士年糕一定一定要食,好好味😋朋友好鍾意雞肉餃子,好特別,外層勁香脆,內層啖啖肉,好香,記得要即食。另外叫咗啲小食,有我最愛嘅雞泡魚乾、朋友食唔停嘅枝豆同埋蕃茄,全部都送酒一流。餐廳有啲卡位坐,下次要約埋四個人一齊去食嘢飲酒😎