2019-06-01 1253 瀏覽
平時成日聽朋友講呢間粥底火鍋又好味又抵食,今日終於都book到位嚟食啦!一壽到餐廳即刻入座,呢度好多職員,而且好多後生仔女,相信係part time!令到成個場好有生氣咁!入到壽,發現餐廳安排左我地住冷氣位,好凍,於是同個年紀相對較大嘅叔叔講想熄冷氣,雖然佢有熄到,但佢就好似唔太耐煩咁啦!不過算啦小事,開餐最重要!我地揀左好多海鮮,全部麵好生猛!啲海蝦送到台面時仲識跳!證明唔係冰鮮蝦!另外蟹好大隻好蟹膏,非常好食!除咗海鮮之外,其他火鍋配料都好新鮮好好味,有種俾平嘢我食嘅感覺!仲有小花膠食!!!食哂啲火鍋配料後,就會幫我地整成粥,食哂之後發現好飽。每個人$300都唔使就埋單,好抵食呀!溫馨提示一啲會飲酒嘅朋友,呢間餐廳嘅酒牌仲未續,如果你去食嘅時候想飲酒,就要自己出去7-11買啦!,而且唔好買支裝酒,要買罐裝嘅。

仲有小花膠食!!!