2025-03-21
今日同朋友喺沙田搵嘢食,見到呢個鐵板大師,見到佢個價錢好抵見到佢個價錢非常優惠,我哋就試咗一個鐵板泰式豬頸肉同埋一個鐵板風味八爪魚鬚😆我哋總加$22配咗個套餐,入面有餐湯飯,薯條或者沙律,仲有嘢飲,我哋仲額外叫咗兩隻軟殼蟹鐵板泰式豬頸肉配咗一個泰式醬,呢個好入味好好味,份量亦都唔細,性價比超級高,套餐揀咗個洋蔥湯薯條同埋個七喜😍另外嗌咗個鐵板風味八爪魚鬚,配咗個青汁,加咗個套餐我揀咗個意大利粉,南瓜湯沙律同埋加咗咖啡,因為平時好少有得食八爪魚鬚,呢個味道如果再濃啲會仲好個軟殼蟹都好味,因為出面嘅軟殼蟹價錢都好貴,佢呢個價錢真係好抵食😆我哋食食吓見到人哋嗰啲火焰鐵板好似好正,下次會再嚟食,因為嗰個價錢真係好抵,同埋都食得好滿足