2024-03-28 58 瀏覽
好鐘意食放題既我,非常終意搵新放題餐廳😍😚上星期五放工後,約埋同事去食放題,搵到呢間瀛豐放題料理專門店,價錢親民唔太貴😍6:30入座都係$259/位,店員話只要 +$148就可以立即升級,任食極品海鮮拼盤,見到有🦀松葉蟹腳、凍鮑魚、凍青口、🐚凍螺、澳洲海膽帶子刺身、Hoegaarden生啤、Stella 生啤,好爽呀,咁緊係升級啦🦀🍤🍣😍🍜🍱🍗🐠🦀😝刺身好多款都非常高質新鮮,帶子肥美,所有刺身都好厚切,抵讚👍🏻👍🏻松葉蟹腳都幾多肉,肉質美味😋,估唔到仲有凍鮑魚、凍青口、凍螺,平時食自助餐既食物都有,好鮮味,好抵食壽司種類都好多,最鍾意食火炙三文魚壽司🍣油脂甘香肥美,加左黑松露壽司🍣既三文魚,好味😋玉子壽司小朋友最愛最喜歡燒帶子,大大粒啖啖肉,好香既蒜蓉味,好正😊出面自助郎食物位置仲有好多款雪糕可以拎,正👍🏻
好鐘意食放題既我,非常終意搵新放題餐廳😍
😚上星期五放工後,約埋同事去食放題
搵到呢間瀛豐放題料理專門店,價錢親民唔太貴

最喜歡燒帶子,大大粒啖啖肉,好香既蒜蓉味,好正😊

出面自助郎食物位置仲有好多款雪糕可以拎,正👍🏻