2020-08-07
本來今年計劃咗年中去意大利旅行,但肺炎持續,今年應該邊到都唔洗去架啦🤢依家草定錢,明年出發💪🏻 😗(哈姆太郎mode)去唔到意大利唔緊要,自我安慰中,早排去Acquasala😆食意大利fusion菜!環境幾靚同幾舒服,最重要係呢到有意大利藉侍應幫我地落單,FF緊自己係意大利啊!🤣◭ mixed berries and yogurt bowl $58好大盤呀~二人份量!如果一個人食晒,就會好飽😂◭ roast beef topped japanese rice $150牛肉粉嫩色,配生蛋,令牛肉更加滑身,下面就係珍珠米,不過珍珠米唔夠熱,如果熱啲會更好◭ gragnano spaghetti $140 賣相似豉油王炒麵,味道勁似日式炒麵配日式燒汁🤣不過不失◭ herb ravioli $140細細粒意大利雲吞配芝士汁係絕配,入面係波菜餡,呢個係必點😋無得去旅行周圍食好西既時候,好在香港呢個彈丸之地融合不同文化,好多地方菜式都有得食🤩雖然無當地咁好食同咁地道架啦,不過香港人頂住先啦!
好大盤呀~二人份量!如果一個人食晒,就會好飽😂
◭ gragnano spaghetti $140
賣相似豉油王炒麵,味道勁似日式炒麵配日式燒汁🤣不過不失
◭ herb ravioli $140
細細粒意大利雲吞配芝士汁係絕配,入面係波菜餡,呢個係必點😋
雖然無當地咁好食同咁地道架啦,不過香港人頂住先啦!