餐廳: The Point - Pizza & Pasta (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
次次經過都見到有好多人係度排隊同用餐,今次我上網訂左位就唔使係門口等咁耐嚕~🐚香蒜辣椒白酒煮大蜆 $118好惹味,開頭食第一啖覺得個汁既酒味有小小濃,但之後食食下接受左就覺得反而唔太濃(本身唔飲酒的)😂😂佢嘅蜆肉好大粒好飽滿,係食既時候仲有汁係入面爆出黎🤭🤭🤭而且夾埋蒜片一齊食會更香💕💕🍕CARNIVORE $ 156呢個pizza入面有:辣肉腸、意大利辣腸、火腿、墨西哥辣椒、燒烤醬唔係好鍾意食蕃茄醬底pizza既我今次揀左個燒烤醬 底既pizza🍕酸酸甜甜好開胃, Pizza皮邊有好香既炭香味! 而且皮邊脆脆又香口👍🏻👍🏻👍🏻Pizza面有不同腸~同埋超多芝士令到個pizza超拉芝🤤🤤🤤Pizza一定要趁熱食&大啖大啖咁食先過癮呀🥰🥰🥰🍝紅酒燴和牛勒肉配蜆殼粉 $156呢個嘅醬汁比較普通,冇咩食到紅酒味!但係佢嘅和牛油脂分布幾好👍🏻👍🏻👍🏻牛勒肉軟身,入口會慢慢溶。而且夠味👌🏻👌🏻蜆殼粉吸收晒肉汁同埋醬汁,好入味Peach Mint Tea $48好fresh既茶而且唔會太甜👍🏻👍🏻用黎調劑一下既好選擇

🐚香蒜辣椒白酒煮大蜆 $118
香蒜辣椒白酒煮大蜆

🍕CARNIVORE $ 156
Pizza一定要趁熱食&大啖大啖咁食先過癮呀🥰🥰🥰
Carnivore

🍝紅酒燴和牛勒肉配蜆殼粉 $156
蜆殼粉吸收晒肉汁同埋醬汁,好入味
燴和牛勒肉配蜆殼粉

Peach Mint Tea $48
好fresh既茶而且唔會太甜👍🏻👍🏻用黎調劑一下既好選擇
2018-11-21
$262.5 (晚餐)
香蒜辣椒白酒煮大蜆
Carnivore