2009-08-18
上個sat同班同事去食韓燒,上網睇過佢地嘅食評唔錯,躍躍欲試,果然無令人失望,係值得推介嘅地方!首先地方算企理,雖然唔算好大,但係枱與枱之間嘅空間夠,唔會坐到沙甸魚咁;而且地下同枱凳都算乾淨,唔同出面嗰d隨時跣到攤攤腰。服務亦值得一讚,由接電話同waiters都好nice好有禮貌,什至有個哥哥仔好心到自發行埋嚟解釋我地知要點燒至冇咁易燶,即刻加哂分!燒嘅食物好好,唔會腌到咸到阿媽都唔認得,而且選擇算多,又幾新鮮。lunch buffet嚟講算好有heart!個人尤其推薦牛脷、豬、雞軟骨,其實樣樣都值得試~前菜選擇多,而且每樣都正(我地試哂咁滯),係個粉絲有d過甜,但係食完辣再食就啱啱好。個人尤其推薦薯仔同菜~甜品同湯品選擇少d,但係質素高!芝麻+花生湯丸好正,至少冇煮到糊哂,而且仲係用薑湯煮,有heart!至於湯同薑醋就冇食,因為已經太飽~12點到3點嘅lunch buffet絕不欺場,真係2:45至"請"我地落埋last order (注意:係真係"請"!好禮貌到吖!),包保你食到last minute!$80+10% service charge有咁嘅質素,唔去多次都對唔住自己啦!