餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

為推動全港減鹽減糖新飲食文化及新生活態度,食物及衞生局、降低食物中鹽和糖委員會及食物環境衞生署食物安全中心推出了《少鹽、少糖、少 • 確幸》餐飲聯盟,參與食肆會提供少鹽少糖選項予顧客,部份更會提供特定減鹽減糖菜式。參與減鹽減糖食肆會獲發計劃標誌,以供張貼於店舖內,供顧客識別。詳情可在此瀏覽:https://rssless.hk

2018-04-02 191 瀏覽
今日去接機有d肚餓,見好耐冇食過擔擔麵,就㨂左crystal jade, 點知中㑀得好犀利,個麵尼到我打左個突,好似汪洋中一條船,成碗水汪汪,d湯好似加d醬落滾水度,完全溝唔埋,一d花生碎都冇,花生香味更加係零,収成62蚊一碗,加埋一70蚊;我明白機場價錢會貴d,不過d野食都要合格ga; 問佢攞抔水,話要收8蚊,小家到;不過都算,招牌擔擔麵都咁唔掂,如果廚房唔夠人手,不如唔好做早餐,收得咁價錢,比d良心la唔該;crystal jade 管理階層唔該正視吓呢個問題,唔好一未掛住開分店,遅早會做壞招牌
2018-03-31