唔明為何上去開P,地方小,廁所窄,又不潔。又冇位坐,個個企喺度食直頭不適合做開P地方(我地得十幾人)!$200每位食一啲普通到不得了的食物,全係意粉,如肉醬、白汁,茶餐廳貨色,肉小粉多。之後又兩味雞翼,味不太突出,每碟只夠一人兩隻。8樣餸一半係重複,去西貢遊船河都唔洗$200啦,仲要好食好多又有新鮮墨魚食!係薯仔屋先夠膽收人$200然後比一啲咁東西。個四眼老闆又不友善,猛硬銷本“鎮舖漫畫”,人地顯得冇興趣就黑面。講真啲公仔咁求其就咪獻醜,我做電腦插畫唔識過你?得你本不知所謂的漫畫先叫好野?之後仲要玩埋啲白痴加侮辱性的遊戲,玩完個半數人都嬲,做人有啲衣食好!多明星幫襯唔好以為自己好叻。永遠唔幫襯所有薯仔屋同叫fd以後唔再去

$200 (其他)