台灣美食黎講呢間餐廳都算做得唔錯,之前係香港食過幾間台式餐廳,結果我都係比較喜歡呢間。溏心蛋肉燥飯 73$肉燥味道濃郁,唔油膩,又冇果種豬肉既醒味,配上鹵水溏心蛋入口幼滑,不知不覺就食完了,真係好懷念去襯台灣都會食既平民小食!黑麻醬手撕雞四色冷麵 78$今次試呢款季節限定既四色冷麵,果然圖片只供參考,上碟既一刻,我差點以為上錯菜,份量係細左少少,但將所有食材撈一撈之後,又估唔到味道幾夾,不過呢個麵上菜時係暖的...說好的冷麵呢?冷麵不冷..可惜雖然如此但呢間既台式小食都算係幾地道的了,懷念台灣的話,不妨一試。曲奇巧克力蜜糖磚塊 90$ 必食甜品最後叫服務員上埋呢個甜品,個賣相望落就已經夠晒邪惡,中間果層切左個洞,將方包切成一塊塊正方形,點埋個雪糕食,方包既蜜糖加上冰涼既雪糕係炎熱既夏天食呢個甜品真係一流,不過一個人食既話未必食得晒,最好就同埋朋友一齊分享啦~

溏心蛋肉燥飯 73$

黑麻醬手撕雞四色冷麵 78$