黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (Minden Avenue)
2022-07-24 2133 瀏覽
今日朋友生日,所以一早book左位同佢黎食,果然質素好好,我地好滿意!💕刺身六盛🐠🐟有三文魚油甘魚赤身 真鯛帆立貝海膽 三文魚切得好厚 食樂超新鮮 以特別一讚嘅係海膽 食落好鮮甜勁creamy黑門令大漁魚子醬脆脆包 呢個脆脆包又係無得彈,完全係應有盡有,上面有魚子醬,三文魚籽,吞拿魚蓉,海膽等等,加埋脆多士,口感超豐富,食落所有野都好夾,好新鮮黑門令龍蝦湯煮海鮮 🦞🦀🦐海鮮有魷魚同蝦,同有嘅金針菇等等,都係即刻燒嘅,令我塘超驚喜係蝦肉好彈牙,真係好新鮮,我飲左佢嘅龍蝦湯底,好鮮味,完全係集合曬所有海鮮嘅鮮😍赤鬼蟹味噌甲羅燒 🦀甲羅燒超出色,好香蟹膏味,入面仲有明太子,帶有少少辣,配埋餅乾食真係口蕾上嘅享受,餅乾唔夠嘅仲可以免費加一次,好貼心!蟹油蒜燒帆立貝 所有燒物都會有侍應姐姐喺旁邊幫手燒,呢個帆立貝鋪滿香蒜,燒緊嘅時候已經勁香,食落果然係爆蒜香味,仲有少少菇增加口感,帆立貝亦都燒得啱啱好唔會過熟黑門三文魚加州反捲 🍙每件都好大件,鋪喺面嘅三文魚都好新鮮,厚度適中,食落口感好豐富因為有好多材料,而且包住側面嘅蟹籽,咬落脆卜卜脆燒白穴子串 外皮燒到好香脆,調味幾好,燒得都好靚,咬落肉質

刺身六盛🐠🐟

黑門令大漁魚子醬脆脆包

黑門令龍蝦湯煮海鮮 🦞🦀🦐

赤鬼蟹味噌甲羅燒 🦀

蟹油蒜燒帆立貝

黑門三文魚加州反捲 🍙

脆燒白穴子串

外皮燒到好香脆,調味幾好,燒得都好靚,咬落肉質好嫩

福良野哈密瓜燒酌 / 奇異果梳打

飲品唔錯,梳打好特別,真係有微微奇異果味,而且好夠氣。哈蜜瓜燒酌估唔到個味道幾夾,唔會沖突,有果香得黎唔會話真係太重酒味

整體我覺得好正,下次一定再食!
2022-07-21
慶祝紀念