之前都去過食grand Harbour dinner buffet感覺都正常,見到佢海雲天做任食點心優惠,即刻同屋企人一齊去食下我哋12:30去到,已經接近滿座我哋坐喺海景附近位置 環境就未算嘈吵先講每人只有一碟既鮑魚撻-💁🏼‍♀️個撻ok 鮑魚就好細隻冇乜味灌湯餃-🙅‍♀️隻灌湯餃一’畢’就爛哂焗蟹蓋-🙅‍♀️冇蟹味 完全唔好食任食方面前菜叫咗口水雞 拍青瓜 豬手 黃金苦瓜椒鹽豆腐粒四喜烤只有黃金苦瓜同椒鹽豆腐粒係好食豬手就正常 其他都勁普通點心: 燒賣 蝦餃 皮薄餡靚流沙包 雖然冇流沙 但都好食嘅牛肉腸粉 腸粉皮好厚 牛肉好少XO醬煎腸粉 個味好淡 唔好食鹹水角ok南瓜餅 屋企人話好難食鳳爪 估唔到鳳爪都可以難食 完全係冇味沙律鮮蝦筒 都係食炸皮多過餡蜜糖金絲脆脆 勁甜好難食咖喱魚蛋 魚蛋爽口彈牙雞粥 完全唔掂 似係粥同雞分開煮擔擔麵 好難食,d面好淋又冇味排骨竹筒飯 呢個飯算好食 起碼有d飯香職員都勤快,不過態度只係普通佢個景係幾靚嘅,不過可能諗住酒店嘅中菜廳,都有少少期望,點知我覺得有八成嘅食物都係難食,係任食但選擇唔算多,一行四人埋單$840人均$210,但係屋企樓下間酒樓都好食過
我哋12:30去到,已經接近滿座

沙律鮮蝦筒 都係食炸皮多過餡
蜜糖金絲脆脆 勁甜好難食
咖喱魚蛋 魚蛋爽口彈牙
雞粥 完全唔掂 似係粥同雞分開煮
擔擔麵 好難食,d面好淋又冇味
排骨竹筒飯 呢個飯算好食 起碼有d飯香

職員都勤快,不過態度只係普通
人均$210,但係屋企樓下間酒樓都好食過佢,真係好失望,以後都唔會再去🙅‍♀️