2024-01-31
發現呢度開咗一間新嘅燒肉,就決定約埋朋友一齊嚟試,呢度嘅燒肉有幾款價錢揀,日本黑豚、美國和牛、安格斯和牛同日本和牛,我哋今次就揀咗美國和牛,時間都有兩款揀,我哋就揀咗90分鐘,價錢係$268。咁啱仲做緊第二位半價,抵!一坐低店員就已經送上一碟牛,上面有一口牛、牛小排同牛肋肉,可以燒住再慢慢掃QR code叫嘢食。牛嘅選擇有好多唔同嘅部位,牛肩脊、牛板腱、牛胸腩、牛仔骨同牛舌,而亦都有好多款調味選擇,原味、鹽味、燒肉汁、味噌、辛辣味,而我最鍾意食就係原味,因為最可以食到牛肉嘅質素,而呢度嘅牛肉質素食原味係絕對冇問題。除咗牛肉,仲有唔同嘅雞肉豬肉海鮮同埋熟食選擇,而出面放題區亦都有雪糕雪條、蛋糕、沙律、唔同嘅蔬菜選擇。我最欣賞嘅係除咗燒肉汁同埋鹽之外,仲有孜然粉、辣味粉等其他調味料提供。餐廳環境舒適,個爐亦都做到唔大煙味,下次都會再嚟。
餐廳環境舒適,個爐亦都做到唔大煙味,下次都會再嚟。