餐廳: 一遊
資訊:

2009-09-16 40 瀏覽
一行11人到一遊慶祝生日, 雖然坐長枱, 但係環境唔嘈, 頭尾都傾到計, 氣氛唔錯~點了好多串燒, 推介- 牛舌:好彈牙- 雞皮蝦:蝦香四溢, 蝦肉爽嫩- 日本青椒仔:小小辣, 生熟程序剛剛好- 燒三文魚:魚皮夠脆! 魚肉好香傳統玉子燒好好味~!! 甜甜地, 滑嘟嘟~!以為佢主攻串燒、熟食, 估唔到佢0既壽司都好新鮮~! 唯一美中不足係侍應阿姐太過長氣, 實在有點煩...佢一開始已經話咗我地知串燒係一客一串, 咁我地想試多d 款, 所以每款都係叫2-4客, 咁佢呢就每次都話 "唔夠分架喎", 我地表明 "想試多d 款", 佢依然話 "叫多幾客好d 喎" 但係都會再去0既, 因為d 野食真係幾好味~

點了好多串燒, 推介
- 牛舌:好彈牙
- 雞皮蝦:蝦香四溢, 蝦肉爽嫩
- 日本青椒仔:小小辣, 生熟程序剛剛好
- 燒三文魚:魚皮夠脆! 魚肉好香

傳統玉子燒好好味~!! 甜甜地, 滑嘟嘟~!
以為佢主攻串燒、熟食, 估唔到佢0既壽司都好新鮮~!

唯一美中不足係侍應阿姐太過長氣, 實在有點煩...

但係都會再去0既, 因為d 野食真係幾好味~
2009-09-13
慶祝紀念