黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (Minden Avenue)
2023-04-27 42 瀏覽
#波兒去邊度上星期日去完playhouse後媽媽們就一齊食好野😆爸爸退場🤣@jeana媽媽強烈介紹超高質居酒屋✨🐟 黑門水產すいさん 🍣😋😋同鐵腳媽媽們一邊食好野一邊傾湊女經🥰店員們好Nice😋又好貼心幫我地帶寶媽又準備BB櫈,又比熱水我地整粥仔💕最最重要係食物真係好新鮮!好味到不得了🤩以下係波兒媽咪不專業評分😆(5⭐️滿分)😋刺身6盛 - 打卡able! 帶子同油甘魚超新鮮!海膽超creamy!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😋海膽蟹味噌甲羅燒 - 睇黎係主打餐點,蟹膏仲有蟹肉、蟹籽、海膽同鵪鶉蛋,放上梳打餅食,海膽+蟹係好Creamy配梳打餅好鬆脆!好味!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😋極上大漁貝燒 - 超大粒嘅帆立貝配拌埋鮮蠔、鮮蝦、三文魚籽、海膽,加入秘製海鮮汁,喂啊,頭三樣都好好味🤣咁樣好似好唔專業咁🤣🤣 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😋 心黑門三文魚加州飯卷 - 三文魚包住三文魚籽、青瓜、甜蛋、牛油果,食完一定飽🤣都好味,三文魚好肥美,但頭三樣太出色,所以 ⭐️⭐️⭐️⭐️😋鐵火卷 - 吞拿魚小卷,喜歡吞拿魚會好喜歡,少許吞拿魚特有嘅鐵血味,同醋飯紫菜都好夾👍 ⭐️⭐️⭐️仲點咗奇異果梳打同巨𡶶提子乳酸✨好滿足嘅一餐🥰
#波兒去邊度

上星期日去完playhouse後
媽媽們就一齊食好野😆爸爸退場🤣
@jeana媽媽強烈介紹超高質居酒屋✨
🐟 黑門水產すいさん 🍣😋😋
同鐵腳媽媽們一邊食好野一邊傾湊女經🥰
店員們好Nice😋又好貼心幫我地帶寶媽
又準備BB櫈,又比熱水我地整粥仔💕
最最重要係食物真係好新鮮!好味到不得了🤩

以下係波兒媽咪不專業評分😆(5⭐️滿分)

仲點咗奇異果梳打同巨𡶶提子乳酸✨好滿足嘅一餐🥰