而家好多車仔麵店都只係浸熱一堆雪藏垃圾擺入一個好鹹但冇味嘅湯再加好多辣油/醬. 完全唔想食.行過呢間文記見到竟然有米芝蓮加持? 好, 試吓, 最多畀你呃幾十蚊. 點知竟然有驚喜 !叫咗淨三餸 花膠 柚皮 墨魚角 $39$13 一件花膠 同 $13 一件柚皮 就算佢用塑膠同化學調味做到咁嘅 texture 同味道 我都覺得超值. 墨魚角亦都似係用真墨魚做, 正! 個湯同辣醬就普普通通, OK. 但好耐未試過食車仔麵食得噉開心.冇入鏡嘅鹹檸七只賣$11亦非常超值. 仲有一列你想要乜味都有嘅調味料唔用都覺得過癮. 仲有呢度嘅 service 都出奇地好到冇人有, 懒寫嘞, 總之畀呢幾十蚊畀得好開心.一定會再去!

叫咗淨三餸 花膠 柚皮 墨魚角 $39

一定會再去!