2019-11-11 727 瀏覽
同事推介食呢間, 日本店而且好好味既雞雞麵午餐時間12:30左右到, 以為即刻有位但原來要入店小等一陣*呢度剩係做雞白湯, menu都係得幾樣野㨂, 我呢d選擇困難症好快就㨂完🤣.🍜雞白湯拉麵個湯好特別, 同平時食既豬骨湯唔同, 師傅煮果時會用支攪拌器打湯。 Coffee Latte☕️既觀念? 下層湯味濃郁, 上面有一層綿滑既泡泡. 炸牛蒡好脆, 不過放係湯又會變淋, 好特別不過我唔識欣賞🙈豚肉好好味😋 煮得軟身但唔係爛果種, 味道都唔錯.🍜雞白湯沾麵呢個同事點既, 個湯唔知係咪一樣,好似幾掛湯下次我都試下呢個🤭 睇落幾正.🍗炸雞一碟三件, 好入味, 有d咸, 炸得好好-外脆內滑, 食落唔覺得油, 咬落有雞汁😋 小碟係檸檬鹽, 雖然佢本身好夠咸不過我都鐘意沾埋鹽.🥚半熟蛋食拉麵時總係會好想配蛋, 好似咁樣先完整😊 剩係睇個樣都知好好味😋 perfect 💯 .呢篇好似有d詞彙貧乏係咁話好好味,呢d味覺既野係要親自試先明😂有能力對自己有信心,專注賣一種就足夠👏🏻 All the best r, 多謝同事既呢一餐🥰 食得好飽 x======================

同事推介食呢間, 日本店而且好好味既雞雞麵

🍜雞白湯拉麵
炸牛蒡好脆, 不過放係湯又會變淋, 好特別不過我唔識欣賞🙈
豚肉好好味😋 煮得軟身但唔係爛果種, 味道都唔錯

🍜雞白湯沾麵
呢個同事點既, 個湯唔知係咪一樣,好似幾掛湯
下次我都試下呢個🤭 睇落幾正

🍗炸雞

🥚半熟蛋

======================
5 分鐘 (堂食)