2022-06-27 779 瀏覽
喺the hari staycation 所以黎左呢間食✨苦瓜炒豬肉 $98可能切得夠薄 加埋豬肉嘅油脂感同埋蛋配埋一齊令到苦瓜冇咁苦 😋 好食 果真係必食推薦 ✨自家製花生豆腐 $65我個人幾鍾意呢個 🥰 花生味嘅豆腐幾特別 啲花生味係慢慢滲出黎😋 豆腐幾滑不過質感係比較實啲✨沖繩直送海葡萄 $68好重海水味 就咁食咸咸地 有啲草青味 🙈 我覺得普通 唔係話好好食 未食過可以試下係咩黎🤣🤣 啲酸汁好搶 點左就食到酸汁味 但我覺得咁好食啲✨沖繩雞肉串 $72呢個好正🤤🤤🤤 啲雞肉好滑 又嫩又多汁又好有雞味 個外皮又有啲脆 😍😍😍 個蔥好香 冇渣 推薦👍👍👍✨墨魚汁炒飯 $82炒得幾好 好乾身 飯一粒粒好分明 口感煙韌👍👍 冇墨魚啲腥味 🍺沖繩奧利恩啤酒 $58幾清澈 夏天飲消暑🍺三得利頂級混合生啤酒 $64賣相覺得好醜 唔知點解係深啡色 🤣🤣 但飲落幾正 麥味比較重 冇乜啤酒啲苦味總括呢間野食都好食😋😋 佢全部份量都唔係好多 所以我地兩個人都可以叫多幾款唔同野試下👍👍 但係我地坐近廚房位所以有啲熱🥵🥵🥵味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️晚餐人均~$300✅再幫襯
喺the hari staycation 所以黎左呢間食

✨苦瓜炒豬肉 $98