2018-09-20
行完街街黎到朗豪坊,仲諗住食咩之制,就見到一間好特色的餐廳,我就被佢門面吸引了😊。在內的環境都很舒適很廣闊很空曠,有點像在室外的感覺👍🏿。我們2人點了一個紅酒燴牛尾,燒豬肉丸生菜包,生牛肉湯河同埋2杯飲品(美祿哥斯拉🤣🤣同椰汁涼粉冰😍😍)。食物黎到就已經好肚餓喇🙈,不過都要相機食先😝,個生牛肉湯河好好食,湯底夠濃味之外牛肉亦都好好食,加埋係絕配呀👍🏿讚。2杯飲品都好足料呀💜之後黎埋個紅酒燴牛尾,個牛尾個個汁好濃郁好入味,好食到呢😋😋😋😋😋😋。最後黎埋個燒豬肉丸生菜包,呢個我最喜歡食呀,豬肉丸係熱辣辣,但其他配菜係凍的,所以食落去的感覺好特別,like 👍🏿👍🏿👍🏿。下次會黎食下其他野,因為仲有好多野食都想試😝😝。
2杯飲品都好足料呀💜