2023-03-16
咁啱喺附近做完嘢,約埋喺附近返工嘅朋友,大家都想食韓國嘢,見Dodam Chicken個位咁方便,APM行前幾步就到,所以過嚟食晚飯同傾偈餐廳好乾淨好闊落,枱櫈又大張,座位好舒服,同隔離枱有足夠距離,傾偈都唔會被隔離枱聽到或者嘈住大家,餐廳仲播住K Pop,氣氛好好,好彩我哋算早放工,6:45pm入座,過幾個字餐廳就滿座要排隊等位餐牌提供嘅食物選擇好多,有埋圖片,望落好吸引,我哋點咗兩款主菜香蒜脆雞(半份)($148)-炸得啱啱好,外脆內嫩,汁嘅份量啱啱好,唔會令到雞皮淋晒之餘,又夠濃味,香蒜汁配埋杏仁片同檸檬汁,食落好開胃芝士年糕拉麵($175)-有大量芝士,甜甜辣辣嘅汁都好足夠,拉麵、年糕同其他配料都好足,啖啖都食到芝士同汁,味道好香濃前菜酸蘿蔔味道啱啱好,唔會太酸,好清新我哋見其他客人點嘅食物都好大份好吸引,希望下次有機會同多啲朋友嚟,可以試多啲款同飲品.
前菜酸蘿蔔味道啱啱好,唔會太酸,好清新